Skip to main content

Det
tilbyder vi

Personlige historier

Det, vi kan, er at fortælle personlige historier gennem video. Personlige historier skabes ud fra en vision om at ville berøre seeren – DIN målgruppe – med sanser, følelser og konkret fortællende indhold. Visuelt arbejder vi altid konceptuelt og med et klart æstetisk blik.

Skal vi fortælle din historie?

Format

Vi arbejder meget med formater til sociale medier og andre digitale platforme. Det kan være branding- eller rebrandingfilm, content marketing, firmaportrætter, medarbejderportrætter, kundeportrætter, patientportætter eller testimonials. Videoer til sociale medier har ofte en længde på 1-5 minutter og teasere er ca. 30-60 sekunder.

Udover video tilbyder vi også en bred vifte af relaterede produkter:
  • Stillfotos

  • Podcast

  • samt rådgivning for brug af videoer på sociale medier


Tag fat i os

Går du eller din virksomhed med en idé til en video, som du ønsker sparring på? Så tag endeligt fat i os. Det er gratis og uforpligtende.

Forskellige typer film
Priser

Hos Velvet, tager en filmproduktion altid udgangspunkt i kundens reelle behov – og både forløb og pris varierer dermed helt naturligt. Alligevel har vi efter 100+ produktioner en klar idé om, hvad det kræver resource- og tidsmæssigt at leve op til vores credo: Personlige historier, æstetiske billeder – altid i øjenhøjde.

Kernen er at sørge for, at der er sat præcis den tid og det hold af, der skal til, for at have et nærvær i optagesituationen og dermed give rum og plads for autenticitet. Det, ved vi, er nødvendigt for vores kunder, og det skaber de bedste film.

Priser

Hvilken video drømmer du om?

Falder din drøm om en video udenfor, hvad vores grundpakke skitserer – er du altid velkommen til at kontakte os. Ingen opgaver er for små eller store. Vi glæder os til at høre fra dig!