Skip to main content

Mød os

Hvem er vi?

JOHAN ASK PAPE

PARTNER & INSTRUKTØR

Johan har baggrund indenfor æstetiske dokumentarfilm og besluttede sig i 2014 for, at det stærke og personlige fortællehåndværk, som han havde udviklet i filmbranchen, med fordel kunne nå langt bredere ud ved at benytte det i kommercielle sammenhænge. Det blev starten på Velvet Productions – hvor Johan med stor begejstring siden har haft sit daglige virke.

Johan er god til at se det unikke ved enhver person – uanset om der tale om en CEO i en stor virksomhed, en pårørende til en kræftramt, en skoleelev eller en misbruger.

Johan har stor erfaring både som instruktør og fotograf – og er på settet altid nærværende, ydmyg og lyttende, men altid med en klar vision, som sikrer høj kvalitet og et færdigt videoprodukt, der er i øjenhøjde – både med sine medvirkende, med kunden og med målgruppen.

CAMILLA PAPE

PARTNER & PROJEKTLEDER
Camilla har bagggrund indenfor kreativ projektkoordinering samt produktion af podcasts og audioguides. I 2018 blev Camilla headhuntet til Velvet Produtions, hvor hun nu er partner. Camilla har et superskarpt øje og ører – og et helt særligt planlæggergen.
 
Camilla står for alt fra koordinering af optagelser og kontakt med de medvirkende til video- og lydredigering, fundraising og SoMe-strategi. 
 
Camilla har produceret fortællinger for Foreningen af Danske Kunsthaller, LiteraturHaus, TV2, Folketeatret & Børneteatret Filiorum. Hun er projektleder med fokus på det menneskelige og sørger altid for at skabe god stemning på settet.
Partnere